Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Air Moldova, recent privatizată cu mari suspiciuni, a suspendat cursele Chişinău-Bucureşti

Lovitură pentru cel mai mare aeroport al României. Compania aeriană Air Moldova a suspendat toate zborurile dinspre Chișinău spre București începând de vineri.

Air Moldova, recent privatizată cu mari suspiciuni, a suspendat cursele Chişinău-Bucureşti
Comentează 0

Zborurile Air Moldova dinspre Chişinău spre Bucureşti erau operate în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

Air Moldova a relansat zborurile pe această rută în 19 decembrie 2016 și a operat-o cu aeronave de tip Embraer E190. Cel mai probabil, compania aeriană a renunțat la cursele spre București pentru că acestea nu mai erau rentabile.

Anul trecut, privatizarea companiei de transport aerian Air Moldova, cumpărată de o firmă în care companiei române Blue Air s-a asociat cu doi cetățeni moldoveni a fost învăluită de suspiciuni la Chișinău. Ziarul de Gardă, citat de g4media.ro, arată într-o investigație că cei doi cetățeni moldoveni ar avea legături cu Ilan Șor, un controversat politician și afacerist moldovean, acuzat că ar fi fost implicat în furtul a sute de milioane de dolari din mai multe bănci locale.

Și compania TAROM va renunța în perioada următoare la mai multe curse, dintre care şi una pe ruta Timişoara - Chişinău,  tot din motive de eficienţă.

sursă foto: Ziarul de Gardă

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite