Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

5 motive pentru a cumpăra o mașinuță electrică pentru copilul tău

Masinuta electrica este fara indoiala una dintre cele mai indragite jucarii pentru copii, iar daca doriti sa faceti o achizitie in acest sens, dar nu sunteti convinsi ca merita  sa investiti o suma notabila de bani intr-un astfel de produs, in randurile urmatoare va vom prezenta 5 motive importante pentru a cumpara o astfel de masinuta electrica pentru copii!

5 motive pentru a cumpăra o mașinuță electrică pentru copilul tău
Comentează 0

Este esential ca alegerea jucariilor si a jocurilor pentru copii sa fie realizata corespunzator, in functie de varsta lor si evident sa presupuna anumite caracteristici beneficii pentru acestia, sa ii ajute in dezvoltarea lor, intr-un mod armonios. Copiii prin joaca isi dezvolta abilitatile, musculatura si imaginatia, se dezvolta pe mai multe planuri, motiv pentru care trebuie sa intelegem ca jocul presupune mult mai mult decat o activitate distractiva. Studiile au demonstrat astfel faptul ca prin joaca este mult mai usor sa ii invatam pe cei mici anumite lucruri, iar in acest sens, o masinuta electrica reprezinta una dintre acele jucarii care ii aduc copilului tau numeroase beneficii.

Achizitionarea unei masinute electrice pentru copii presupune mai mult decat o investitie, iar in urmatoarele randuri va vom prezenta 5 motive pentru care se merita sa achizitionati o astfel de jucarie:

1. Imbunatateste abilitatile motorii ale copilului

O astfel de masinuta electrica ii va ajuta pe copii sa inteleaga si isi foloseasca mult mai mult abilitatile motorii si anume: ii va invata sa observe mediul inconjurator, sa se miste inainte si inapoi, sa fie atenti la drum, la pedale si la cum conduc, sa pastreze o linie dreapta, sa vireze, sa parcheze, multe miscari care ii ajuta sa isi dezvolte aceste abilitati.

2. Ii face mai responsabili

O jucarie pe care o indragesc in mod special isi doresc sa o pastreze impecabila, motiv pentru care sunt mult mai responsabili atunci cand se joaca cu ea. O ingrijesc, o curata, se joaca mai grijuliu, aspect care ii responsabilizeaza mai mult, chiar daca este vorba despre jucariile lor.

3. Invata sa respecte regulile

Chiar si in joaca, unele reguli trebuie respectate cu strictete, iar cand vine vorba despre joaca cu masinuta electrica, regulile de circulatie sunt cele mai importante! Vor sti de semnul de stop, de luminile semaforului si de ce inseamna fiecare, de viteza cu care pot conduce in siguranta, de atentia pe care trebuie sa o acorde si celorlalti oameni si participanti la trafic etc.

4. Promoveaza creativitatea si imaginatia

Copiii sunt cei mai inventivi si imaginatia lor am putea spune ca nu are limite! Creeaza fel si fel de scenarii si personaje interesante, isi imagineaza curse spectaculoase de masini, copiaza anumite scene din filme, se cred adulti care fac diverse activitati cu masina, toate acestea ajutand la promovarea creativitatii si a imaginatiei lor.

5. Ii invata sa socializeze si sa imparta

O masinuta electrica este o atractie universala pentru copii si chiar daca vorbim despre frati sau prieteni ai copilului nostru, toti isi doresc sa conduca masinuta! In acest sens, copilasul dumneavoastra va invata sa socializeze mai mult, sa isi imparta jucaria cu alti copilasi, sa mearga impreuna cu masinuta, sa se joace impreuna. Pentru unii copilasi, socializarea este un aspect intimidant, iar altii nu doresc deloc sa isi imparta jucariile, motiv pentru care, joaca cu o astfel de masinuta ii poate ajuta sa depaseasca aceste piedici.

O masinuta electrica este o jucarie ideala pentru orice copilas si aceasta vine la pachet cu cateva beneficii notabile! Daca sunteti in cautarea unei masinute electrice pentru micutul dumneavoastra, Glowmania.ro va intampina cu cea mai variata gama de astfel de jucarii, produse de cea mai buna calitate, comercializate la preturi foarte bune!