Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În fața a mii de copii, Bătrâna Doamnă urcă pe primul loc în play-out: UTA – FC Botoșani 1-0 (FOTO)

O decizie greu de înțeles a Comisiei de Disciplină a FRF și o amânare ciudată venită din partea Comisiei de Recurs au obligat-o pe UTA să închidă porțile pentru spectatori la partida disputată astăzi în compania jucătorilor de la FC Botoșani. Din fericire însă regulamentul permite ca în astfel de cazuri să se permită accesul copiilor pe teren, astfel mii de suporteri până în 14 ani au putut asista la meci, însoțiți de câte un adult la zece minori.

UTA a câștigat cu 1-0 partida cu FC Botoșani și cu 27 de puncte a urcat deocamdată pe locul 1 în play-out.

În fața a mii de copii, Bătrâna Doamnă urcă pe primul loc în play-out: UTA – FC Botoșani 1-0 (FOTO)
Comentează 0

Elevii lui Mircea Rednic au reușit încă de la începutul primei reprize să arate că sunt mai buni și au început încetul cu încetul să-și subordoneze adversarii, iar ocaziile nu au întârziat să apară. În minutul 13, Imoh se află în fața golului, după ce primește în careu de la Diogo Rodrigues. Din păcate pentru noi, balonul deviat de el trece pe lângă poarta lui Ducan. În minutul 19 este rândul lui Omondi să rateze, mingea pe care o expediază din interiorul careului, nenimerind cadrul porții. În minutul 23, Micovschi execută foarte bine o lovitură liberă, balonul lovește gazonul în fața lui Omondi și trece puțin pe lângă poarta oaspeților.

Botoșaniul are prima ocazie abia în minutul 31, când E. Lopez își încearcă norocul din foarfecă, dar nu nimerește decât bara. Golul vine însă în minutul 37, dar acolo unde trebuia, adică în poarta lui Dican. Micovschi trimite în careu din corner, iar Conte sare la cap și trimite mingea în plasă. Bătrâna Doamnă putea face 2-0 în minutul 41, în condițiile în care Omondi centrează, Imoh prelungește cu capul până la Luckassen, dar migea pe care acesta o trimite spre poartă e deviată în corner.

UTA rămâne în avantaj și se impune la limită

UTA s-a mișcat bine și în repriza secundă, deși oaspeții au fost mai periculoși decât în prima parte. În minutul 54, Kucher reușește să respingă șutul lui Lopez, care a încercat să fructifice o pasă bună primită de la Romeo Benzar. Mingea revine însă la jucătorul din Argentina care trimite spre poartă, dar nu o nimerește. În minutul 66, C. Mihai s-a aflat și el în fața golului, dar migea șutată de el a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 80, UTA are o nouă ocazie, dar șutul lui Fabry e respins în corner de Ducan, care respinge și șutul lui Omondi din minutul 90+1, care scăpase periculos spre poartă.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Mircea Rednic, respectiv Bogdan Andone:

UTA: D. Kucher – Capușă, Stolnik, Conte, Rodrigues – Micovschi (R. Pop), Vulturar (C. Mihai), J. Pedro (M. Freitas), Omondi – Luckassen (Trif), Imoh Ezekiel (Fabry). Pe bancă: Fl.Iacob – Trif, Benga, C. Mihai, Freitas, Fabry, David, R. Pop, Iurasciuc, Morar, A. Lopez.

FC Botoșani: R. Ducan – R. Benzar, Sadiku, A. Șeroni, Al. Țigănașu – I. Filip – Ed. Florescu (Mouaddib), G. David (Z. Mitrov), V. Dican, Ofosu (Mailat) – E.Lopez. Pe bancă: Kukic – Creț, Aldair, L.Fulop, Mailat, Mouaddib, Margiotta, Z. Mitrov.

Partida a fost condusă la centru de Ionuț Coza, ajutat la cele două tușe de Mircea Orbuleţ și Claudiu Lucaciu, arbitru de rezervă fiind Claudiu Gaitin, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Istvan Kovacs și Marius Omuţ. În ceea ce privește observatorii, aceștia au fost: Ioan Onicaș (FRF) și Florin Bătrânu (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (42)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite