Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comisia de Recurs a FRF menține decizia nedreaptă luată în cazul Bătrânei Doamne; UTA mai are de jucat trei meciuri cu copii în tribune / UPDATE: Ce transmit reprezentanții clubului

Comisia de Recurs a FRF menține în ciuda tuturor evidențelor, decizia nedreaptă a Comisiei de Disciplină, care a sancționat clubul UTA pentru bătaia dintre suporterii CSA și cei ai lui Dinamo la partida desfășurată de Bătrâna Doamnă în compania câinilor roșii.

Comisia de Recurs a FRF menține decizia nedreaptă luată în cazul Bătrânei Doamne; UTA mai are de jucat trei meciuri cu copii în tribune / UPDATE: Ce transmit reprezentanții clubului
Comentează 0

Update 1 Ce transmit reprezentanții clubului

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții clubului transmit că vor permite accesul copiilor sub 14 ani și la următoarele partide desfășurate pe teren propriu. „Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a respins astăzi apelul înaintat de către clubul nostru cu privire la Hotărârea Comisiei de Disciplină din 27 martie 2024.Clubul AFC UTA Arad a decis, în consecință, având în vedere asistența record a celor mai mici fani roș-albi de la meciul cu FC Botoșani și bucuria incomensurabilă trăită de ei, să le deschidem porțile și la următoarele trei meciuri, pe care echipa le va mai susține pe arena "Francisc Neuman". Prezența lor într-un număr atât de mare la stadion ne dă speranțe în primul rând pentru viitor, dar ne și întărește în fața tuturor obstacolelor. La cele trei jocuri(Hermannstadt, Oțelul Galați și FC U Craiova 1948) rămăse de disputat la Arad din cadrul Superligii vor putea asista, ca și la meciul cu FC Botoșani, doar copiii de până în 14 ani împreună cu însoțitori.Vă așteptăm din nou alături de noi, frumoși copii ai Aradului!”, se arată în comunicat.


„Întrunită marți, 9 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

AFC UTA ARAD vs. CDE a FRF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF.

SC DINAMO 1948 SA vs. CDE a FRF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF”, anunță lpf.ro, site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cum regulamentul are însă o portiță, UTA a profitat de ea și și-a deschis porțile pentru copii la partida precedentă, meciul cu FC Botoșani fiind urmărit de aproximativ 5.000 de mici arădeni. Este astfel de așteptat ca și la următoarele partide din play-out, desfășurate pe teren propriu, echipa să fie încurajată de mii de copii.

Foto: Lucian Ciobanu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite