Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Umbre în lumină” - debutul lui Cristian Mladin

Comentează 0

De vineri, 21 octombrie, literatura  arădeană s-a îmbogăţit cu un nou volum de poezii, intitulat "Umbre în lumină”, semnat Cristian Mladin. Evenimentul a avut loc în Sala ,,Centenar” a Bibliotecii Judeţene ,,A.D. Xenopol” Arad, şi a avut ca protagoni?ti, alături de autorul volumului, pe scriitorii Lucia Bibarţ, Vladimir Belity, Constantin Dehelean şi Natalia Micalona.

Pe fundalul muzicii interpretate de Sara Gheorghe la marimbă, actrita Elena Ziegler a recitat poezii din volumul de debut al lui Cristian Mladin.Preşedinta Ligii Scriitorilor din România, filiala Arad, scriitoarea Lucia Bibarţ a fost mo deratorea evenimentului iar scritorul Vladimir Belity a analizat volumul din punct de vedere cenaclier. Profesorul Constantin Dehelean a remarcat importanţa mesajului care depăşeşte barierele dogmei.
 
Poeta Natalia Micalona a apreciat că literatura înseamnă evolutie, schimbare şi autocunoaştere, iar drumul vieţii nu este întotdeauna în sus, dar cu siguranţă este înainte. "Poezia este un alter ego al autorului, care se substituie unei portavoci îndreptate spre cei care citesc, ascultă şi mai ales înţeleg. Lucrul cel mai important este călătoria, nu destinaţia", a concluzionat Cristian Mladin, autorul volumului.

Evenimentul s-a încheiat cu un monolog dramatic în interpretarea lui Cristian Mladin care, alături de invitaţii săi din cultura arădeană, prieteni din mediul sportiv, membri ai familiei şi cunoscuţi a remarcat frumuseţea care se află în fiecare dintre noi

Galerie foto (14)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite