Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ucu Dima a câștigat lupta cu Vama. Tricourile care i-au fost confiscate sunt ORIGINALE

Ucu Dima a câștigat lupta cu Vama. Tricourile care i-au fost confiscate sunt ORIGINALE
Comentează 0

Omul de afaceri arădean Ucu Dima a câștigat "bătălia" cu Biroul Vamal Timișoara Aeroport, după ce instituția i-a confiscat, în cursul lunii martie, 286 de tricouri.

O decizie a Ministerului de Finanțe, dată în data de 10 mai, îl repune pe omul de afaceri arădean în posesia majorității tricourilor ce i-au fost confiscate în urmă cu aproximativ două luni (16 martie 2016).

Atunci, Ucu Dima cumpărase din Istanbul (Turcia) 286 de tricouri de diferite mărci, dar la sosirea pe Aeroportul Timișoara acesta a fost lăsat fără ele. Motivul invocat de Biroul Vamal, deși afaceristul arădean a prezentat documentele prin care atesta cumpărarea acestora, a fost faptul că aceste tricouri erau contrafăcute.

"Un partener de afaceri din Turcia mi-a spus de această oportunitate de a cumpăra tricourile. Mi-a convenit prețul și am mers în Istanbul pentru a le cumpăra. Am documente în acest sens, fiind un cumpărător de bună credință. Pe Aeroportul din Timișoara mi s-a spus că există suspiciunea de contrafacere, astfel încât le-au confiscat", povestește Ucu Dima.

Afaceristul nu a cedat și a contestat decizia, iar Ministerului de Finanțe i-a dat dreptate lui Ucu Dima, care și-a recuperat 236 de tricouri. Mai mult, acestea sunt deja scoase la vânzare într-unul din magazinele afaceristului.

Acesta ne-a pus la dispoziție documentele pe care le puteți vedea în galeria foto din partea de jos a articolului.

Ucu Dima explică faptul că a recurs la acest gest de a face publice documentele prin care i s-a dat câștig de cauză, întrucât în presa locală au apărut informații pe care le consideră nedrepte și defăimătoare. "În urmă cu vreo lună de zile, au apărut într-un ziar arădean informații calomnioase în ceea ce privește acest subiect al tricourilor. Acum s-a demonstrat că eu am avut dreptate și ca atare am dorit să fac lumină în acest caz. Nu este normal ca cineva să mă defăimeze public, în condițiile în care am avut câștig de cauză", mai completează omul de afaceri Ucu Dima.

În consecință, "victoria" omului de afaceri arădean – dincolo de recuperarea mărfii, este mai importantă întrucât a reușit să-și dovedească onestitatea și buna credință.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare