Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TUŞEŞTI NOAPTEA? Iată cum poţi scăpa IMEDIAT de această problemă sâcâietoare

Tusea nocturnă se poate manifesta în cazul unei simple răceli sau dacă pacientul fumează foarte mult într-o zi. Dacă tuşeşti noaptea, acesta este un semnal puternic ca plămânii tăi trebuie să fie curăţaţi, avertizează medicii

TUŞEŞTI NOAPTEA? Iată cum poţi scăpa IMEDIAT de această problemă sâcâietoare
Comentează 0

Există numeroase medicamente care previn tusea nocturnă dar şi o serie de remedii naturiste, printre care şi cel recomandat mai jos.

Una dintre plantele care îi vine de hac tusei este isopul (trebuie să opăreşti 30 de grame în 500 ml de apă, la care adaugă 500 grame de miere de albine fluidă.

Amestecă bine isopul cu mierea şi astupă-le cu un dop de plută într-o sticlă pe care trebuie să o păstrezi la rece. Păstrează acest sirop contra tusei nocturne în frigider vreme de 14 zile.

Siropul se administrează în felul următor: se ia câte o linguriţă înainte de fiecare masă principală a zilei.

Tusea nocturnă este cauzată de inflamarea gâtului său a plămânilor. Dacă tuşitul este însoţit de febră de 38,3 grade (sau peste această valoare) şi dureri puternice în piept, adresează-te de urgenţă medicului!

Tusea este modul în care organismul nostru îşi eliberează gâtul şi căile respiratorii, curăţându-le, însă dacă aceasta este însoţită de alte tipuri de dureri, insuportabile, complicaţiile pot fi mutiple: edem pulmonar, insuficientă cardiacă congestiva ori inclusiv cancer pulmonar.

sursa: observator.tv

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite