Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TRAGEDIE pe litoral: Un bărbat a murit la Costineşti/ UPDATE Poliţie: Bărbatul care a murit conducea skijetul, nu a fost lovit de acesta

Poliţiştii din Constanţa precizează că bărbatul în vârstă de 41 de ani care a murit, sâmbătă, la Costineşti, conducea skijetul şi a intrat cu viteză într-un ansamblu de plase pescăreşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

TRAGEDIE pe litoral: Un bărbat a murit la Costineşti/ UPDATE Poliţie: Bărbatul care a murit conducea skijetul, nu a fost lovit de acesta
Comentează 0

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Marius Niculescu, declară că bărbatul care a murit conducea skijetul şi nu a fost lovit de acesta.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări a reieşit că bărbatul a intrat cu viteză într-un ansamblu de plase pescăreşti aflate la aproximativ o sută de metri de ţărm şi s-a lovit în cădere.

Bărbatul era din Republica Moldova şi era stabilit în judeţul Arad.

Primele informaţii primite de către ISU Dobrogea şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă arătau că bărbatul a murit după ce a fost lovit de un skijet. El a suferit un traumatism toraco-abdominal şi, în timp ce primea îngrijiri medicale, a făcut stop cadiorespirator, murind.

Autorităţile fac o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.


Iniţial, ISU a declarat că bărbatul se scălda la Costineşti şi a fost lovit, sâmbătă, de un skijet.

El a fost preluat de la mal de o şenilată şi dus la cortul de prim ajutor.

În timp ce primea înrijiri medicale, bărbatul în vârstă de 41 a făcut stop cadiorespirator, moment în care s-a solicitat elicopterul.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bărbatul din Ineu a suferit un traumatism toraco-abdominal, urmat de stop cadiorespirator.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost preluat cu elicopterul, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Acesta este cel de-al treilea caz din vara acestui an în care un skyjet loveşte oameni, însă primele două victime, între care şi un salvamar, au fost doar rănite.

Sursa: mediafax.ro


Scrie un comentariu

trimite