Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tragedie într-un hotel hunedorean: un elev premiant a murit după ce a căzut de la etaj

Incident tragic, miercuri seara, într-un hotel din municipiul Hunedoara. Un copil, în vârstă de 11 ani, s-a prăbuşit în gol de la etajul patru al unităţii de cazare. Medicii hunedoreni l-au stabilizat și au decis ca băiatul să fie transferat de urgență la o clinică din Timișoara. În cele din urmă, copilul a murit, la primele ore ale dimineții de joi. 

Tragedie într-un hotel hunedorean: un elev premiant a murit după ce a căzut de la etaj
Comentează 0

Un copil de 11 ani a murit, după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara. Copilul suferise un traumatism cranian grav și a rămas în comă pe parcursul nopții. El a decedat la primele ore ale dimineții, scrie realitateadehunedoara.net.

Băiatul era elev al unei unităţi de învăţământ din Galaţi şi venise la Hunedoara, împreună cu tatăl său, pentru a participa la Olimpiada Naţională de Matematică, competiție ce se desfăşoară în aceste zile, în municipiul de pe Cerna. Cei doi erau cazaţi într-un hotel din centrul oraşului.

Miercuri seara, s-a petrecut un incident groaznic: copilul a căzut pe scara interioară a hotelului. Deocamdată, nu se știe foarte clar cum s-a petrecut totul.

„Din nefericire, se pare că, elevul s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțime, de pe balustrada scării, de la etajul patru al hotelului”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite