Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Soţia lui Dan Condrea, ultimul SMS: Te rog să nu faci vreo prostie

Ultimul schimb de mesaje sms dintre Dan Condrea şi soţia sa, Uliana Ochinciuc a devenit public. Uliana îl roagă pe Condrea să nu facă "vreo prostie". Petre Tobă, ministrul de Interne, a dat de înţeles că Dan Condrea era pus sub supraveghere.

Soţia lui Dan Condrea, ultimul SMS: Te rog să nu faci vreo prostie
Comentează 0

Dialogul purtat pe sms, în momentele în care Dan Condrea era în maşină:

Uliana: Ce faci?

Dan Condrea: Meditez.

Uliana: Te rog să nu faci vreo prostie.

Deznodământul este cunoscut: Dan Condrea a murit după ce a intrat cu maşina într-un copac. Procurorii au eliminat posibilitatea ca altcineva să fi fost la volan, rămânând acum să stabilească dacă a fost sinucidere, accident sau altceva.

Petre Tobă, ministrul Afacerilor Interne, a declarat miercuri, întrebat dacă Dan Condrea era filat, că "este o măsură procesuală care face parte din procesul penal". Petre Tobă a mai spus că, în cazul Hexi Pharma, fiind vorba de un dosar penal aflat în curs, nu poate face niciun fel de comentariu.

 

România TV a prezentat marţi seară, în exclusivitate, imagini surprinse la locul accientului la doar cateva minute după tragedie, dar şi scene surprinse de camere de supraveghere amplasate pe drumul parcurs de Dan Condrea de nu mai puţin de 13 ori înainte de a muri în accident, aşa cum au anunţat procurorii.

Autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca, a arătat Parchetul General într-un comunicat.

De asemenea, urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000, au mai preciziat procurorii. 

Filmarea de la locul accidentului, realizată cu o cameră amplasată pe bordul unui autoturism aflat în trafic, arată că în zonă la doar câteva minute de la accident se aflau mai multe maşini şi mult mai mulţi oameni decât au fost audiaţi de procurori.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite