Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şofer beat, la un pas să-şi ucidă copiii într-un accident

Un bărbat din Mehedinți a fost la un pas să-și ucidă cei doi copii. S-a urcat beat la volan, alături de micuții de trei și patru ani. Din cauza vitezei, s-a răsturnat cu mașina și a intrat violent într-un alt autoturism, apoi a ricoșat într-un TIR. Bărbatul beat şi copiii lui au ajuns la spital.

Şofer beat, la un pas să-şi ucidă copiii într-un accident
Comentează 0

Tatăl inconștient își cumpărase mașina în urmă cu doar cateva zile. Deși era beat, și-a luat cei doi copii și au plecat împreună spre Orșova. Mergea cu mare viteză când a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a răsturnat, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un o altă mașină, apoi a ricoșat într-un TIR.

Bărbatul vinovat, cei doi copii ai săi și un adolescent din cealaltă mașină au ajuns la spitalul din Orșova, iar de acolo au fost transferați de urgență la Turnu Severin. Medicii spun că șoferul care a provocat accidentul mirosea puternic alcool.

"Cel mai grav a fost un copil cu fractură de gambă stângă, politraumatizat, dar conştient. Şoferul, din propriile mărturisiri, băuse vârtos", a declarat unul dintre medici. 

Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Nu a vrut să sufle în etilotest, așa că i s-au recoltat probe de sânge.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite