Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

SmartID.Inventory Starter, Soluția software care aduce zeci de beneficii companiei tale

SmartID.Inventory Starter, Soluția software care aduce zeci de beneficii companiei tale
Comentează 0

Inventarul este un proces foarte important care se regaseste practic in aproape orice mediu de activitate, cu precadere in zona de retail acolo unde starea stocurilor trebuie verificata temeinic si in mod permanent. Inventarierea stocurilor desi reprezinta un proces destul de comun, este poate una dintre cele mai migaloase activitati avand in vedere ca trebuie luate in calcul o varietate de aspecte, care mai de care mai importante. In conditiile actuale, in care vorbim despre volume de marfa din ce in ce mai insemnate, modalitatile clasice de inventariere a stocurilor sunt departe de a mai fi eficiente, astfel ca, din ce in ce mai multe companii recurg astazi la aplicatii software pentru inventarierea stocurilor.

Aplicatiile de acest fel se utilizeaza deja de cativa ani cu succes, una dintre cele mai populare aplicatii in acest sens fiind SmartID.Inventory Starter, aplicatie pentru inventarierea stocurilor pe care o putem obtine foarte simplu prin intermediul magazinului online Idmag.ro. SmartID.Inventory Starter este o aplicatie care vine la pachet cu o varietate de beneficii, astfel, iata cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le aveti in momentul in care alegti sa utilizati o astfel de aplicatie in cadrul proceselor de inventariere din compania pe care o administrati.

Posibilitatea de a elimina complet procesele manuale, consumatoare de resurse.

Aplicatiile de inventariere a stocurilor, unde introducem si SmartID.Inventory Starter au fost create in mod special pentru a facilita intregul proces de inventariere a stocurilor prin inlocuirea modalitatilor de inventariere manuale. Initial, intregul proces de inventariere se realiza in totalitate prin procese manuale, astfel ca pe langa faptul ca procedeul era unul total ineficient, era totodata si un mare consumator de resurse. Practic intregul proces de inventarierea era unul ineficient si adesea costisitor. Prin implementarea acestor aplicatii, inventarierea stocurilor este un proces automatizat, astfel ca prin intermediul scanarilor, rezultatele sunt introduse rapid intr-o baza de date de unde le vom putea obtine ulterior cu mare usurinta.

Posibilitatea de a realiza inventarierea direct la raft.

SmartID.Inventory Starter este o aplicatie care faciliteaza totodata si inventarierea la raft, proces de inventariere care inital era unul destul de anevoios. Inventarierea la raft este astazi posibila gratie aplicatiilor de inventariere care ne permit sa utilizam un cititor de coduri de bare pentru a scana codurile produselor direct de pe raft. In conditiile date, nu va mai fi necesar sa ridicam produsele grele de pe rafturi pentru a le putea introduce intr-o baza de date, ci scanarea acestora se va face direct pe rafturile pe care se afla produsele.

Datele scanate se pot exporta cu usurinta.

La finele unei sesiuni de scanari, aplicatia va produce in mod automat un fisier de tip CSV, fisier in cadrul caruia vom regasi rezultatele scanarilor realizate. Mai mult decat atat, pe langa faptul ca aplicatia reprezinta o solutie simpla de inventariere a obiectelor direct in magazin, aplicatia ne permite sa exportam datele scanate cu mare usurinta, spre departamentul care se ocupa de acest capitol. Inventarierea stocurilor nu a fost niciodata un proces mai simplu! 


Scrie un comentariu

trimite