Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea (PNL): “PSD: Zero prezență, zero interes!”

Președintele organizației municipale a  PNL Arad, Sergiu Bîlcea este de părere că PSD a demonstrat din nou faptul că nu au niciun interes real față de arădeni și dezvoltarea județului: 

Sergiu Bîlcea (PNL): “PSD: Zero prezență, zero interes!”
Comentează 0

„Astăzi Consiliul Județean a semnat un protocol cu județul Békés pentru programul transfrontalier Interreg V-A. Niciun consilier județean PSD nu a fost prezent la această întâlnire importantă pentru județul Arad, cu toate că la ultima ședință a Consiliului Județean și-au exprimat dorința de a participa. Această lipsă de respect, pe care consilierii social-democrați o denotă constant, dovedește că atât ei, cât și PSD-ul nu se ridică la nivelul arădenilor.

Lipsa proiectelor a celor din PSD, cât și dezinteresul lor pentru dezvoltarea Aradului, precum și atacurile constante, lipsite de orice fond față de administrația locală și județeană demonstrează nepăsare și rea-voință din partea reprezentanților PSD față de cei care le-au acordat votul de încredere” a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Sergiu Bîlcea


Scrie un comentariu

trimite