Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a aprobat proiectul de hotărâre privind managementul Filarmonicii Arad

Consilierii municipali au fost convocați astăzi în ședință extraordinară a CLM iar primul punct pe ordinea de zi a vizat asigurarea conducerii interimare a managementului Filarmonicii Arad și pe mai departe. 

S-a aprobat proiectul de hotărâre privind managementul Filarmonicii Arad
Comentează 0

Reprezentanții Primăriei specifică faptul că în perioada 20.09.2022 – 26.10.2022 a fost organizat în termenul legal concursul de proiecte de management în vederea ocupării postului de manager la Filarmonica Arad, iar la acest concurs nu a fost admis niciun candidat.

Totodată, postul de manager este vacant, iar „interesul autorității este de a nu se ajunge la un blocaj instituțional, ci de a se asigura desfășurarea normală și neîntreruptă a activității Filarmonicii Arad, prin exercitarea atribuțiilor aferente postului de manager”, astfel se asigură conducerea interimară a managementului Filarmonicii Arad de Sergiu Bacoș, până la ocuparea prin concurs a postului de manager, dar nu mai mult de 120 de zile. Totodată, concursul pentru ocuparea funcției de manager al Filarmonicii Arad va avea loc în luna ianuarie 2023. Managerul interimar a fost votat în ședința Consiliului Local Municipal cu 15 voturi pentru. 

Sergiu Bacoș are 37 ani, este artist instrumentist în Orchestra Simfonică a Filarmonicii Arad (la trombon) din anul 2015, dar a colaborat cu instituția încă din liceu și din perioada facultății. De asemenea, este membru al formației Q Band și a făcut parte la un moment dat și din Orchestra Națională de Tineret. Și-a terminat studiile muzicale la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.


Scrie un comentariu

trimite