Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria anunță: toleranță zero pentru construcțiile ilegale de pe Mărului

Autoritățile locale susțin că în urma verificărilor amănunțite a persoanelor care au ocupat ilegal construcții în zona Mărului au constatat faptul că acestea dețin mai multe bunuri şi proprietăți pe raza municipiului şi județului Arad, chiar pe întreg teritoriul României. A fost identificată o persoană care deține patru autoturisme, o alta cu două autoturisme, alte trei persoane care dețin fiecare câte o clădire şi  teren într-o zonă centrală a municipiului.

Primăria anunță: toleranță zero pentru construcțiile ilegale de pe Mărului
Comentează 0

Edilii susțin că prin urmare nu este vorba doar despre cazuri sociale, ci şi despre oameni care încearcă în continuare să profite de acest oraş. Aceștia au ținut să precizeze că mai sunt şase case pe strada Sabinelor a căror demolare va începe astăzi şi va continua până la începutul lunii ianuarie. 

„Dacă ani de zile autoritățile nu au deranjat comunitatea care a ocupat ilegal terenul arădenilor şi a închis ochii la abuzurile care s-au făcut, iată că acum s-a încheiat acest capitol. Nu tolerăm ocuparea clandestină a proprietății care revine municipalității. Zona Mărului trebuie redată arădenilor, sub forma unui spațiu curat, frumos, de agrement, nu să rămână în continuare o arie insalubră care deranjează o treime din oraş", a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

Sursa foto: Fcaebook Primăria Municipiului Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite