Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliția și Jandarmeria continuă să-i amendeze pe cei care se joacă cu sănătatea lor și a noastră; de aceea #STĂMACASĂ

Conform raportării  Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, în centrele de carantină din județ erau cazate, în această dimineață la ora 9.00, 122 de persoane. Totodată precizăm că numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de 14 zile de carantină este de 115. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de  1653, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 310.

Poliția și Jandarmeria continuă să-i amendeze pe cei care se joacă cu sănătatea lor și a noastră; de aceea #STĂMACASĂ
Comentează 1

În ultimele 24 de ore, polițiștii arădeni au verificat 1.244 persoane  și 15 societăți comerciale/persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor de autoizolare la domiciliu, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei. De asemenea, au fost aplicate 103 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației instituite prin Ordonanța Militară nr. 3 a Ministrului Afacerilor Interne privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, în valoare de 157.460 de lei. Nu au fost întocmite dosare penale pentru zădărnicia combaterii bolilor. Jandarmii arădeni au aplicat, în același interval de timp, 15 sancțiuni contraventionale, în valoare de  2850 lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3. 
Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu exonerează de răspundere penală. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale. De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim. Vă rugăm să râmâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi”, susține Lucian Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii.

Foto: Arhivă

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite