Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noile ceasuri inteligente Samsung Galaxy Watch vin mai repede decât se aștepta

Noile ceasuri inteligente Samsung Galaxy Watch vin mai repede decât se aștepta
Comentează 0

Sunt doar șase luni de când compania Samsung a prezentat pe Galaxy Watch 3, dar deja auzim zvonuri cu privire la succesorul său. Au fost informații încă de luna trecută că noile generații de modele Galaxy Watch ar putea oferi suport pentru citirea nivelului glicemiei. Acum, au fost dezvăluite mai multe detalii cu privire la viitoarele ceasuri inteligente Samsung.

Potrivit cunoscutului IceUniverse (@UniverseIce), via SamMobile, gigantul high-tech sud-coreean Samsung va lansa două noi ceasuri inteligente: Samsung Galaxy Watch 4 și Samsung Galaxy Watch Active 4. Compania sud-coreeană pare să omită numele modelului Galaxy Watch Active 3 anul acesta pentru a aduce numerotarea seriei Galaxy Watch Active în linie cu seria Samsung Galaxy Watch. Ambele ceasuri inteligente ar putea fi lansate cândva în trimestrul doi din acest an. Acest lucru este mai devreme decât intervalul obișnuit de lansare Samsung, de obicei în trimestrul trei al anului, pentru ceasurile sale inteligente.

Următoarea generație de ceasuri inteligente Samsung Galaxy este așteptată să fie lansată în două dimensiuni. Știm deja numerele de model, SM-R86x și SM-R87x și va ajunge în variante Bluetooth și LTE. Samsung Galaxy Watch Active 2 a adus suport pentru ECG și detectarea căderilor, iar Samsung Galaxy Watch 3 a introdus citirea SpO2, măsurarea ECG și a tensiunii arteriale, inclusiv în România.

Următoarele generații de ceasuri Samsung Galaxy se zvonește că vor aduce citiri neintruzive ale nivelului de glucoză din sânge, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să înțepați vârful degetului unui utilizator. Singura caracteristică care pare să lipsească este monitorizarea temperaturii pielii. Sigur și SpO2 (măsurarea oxigenului din sânge), ECG, măsurarea tensiunii sau detectarea căderilor, printre altele, nu vor lipsi de pe Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy  Watch Active 4.

Se zvonește, de asemenea, că cel puțin unul dintre viitoarele smartwatch-uri Samsung ar trece de la Tizen la platforma Google Wear OS. Încă nu este clar dacă Samsung a decis să renunțe complet la propria platformă Tizen în favoarea platformei portabile a Google sau dacă doar testează apele pentru acest lucru. Cu toate acestea, trecerea la sistemul de operare Wear OS ar oferi un impuls atât de necesar sistemului de operare Google atât în ​​ceea ce privește vânzările, cât și popularitatea. Să nu uităm că ecosistemul Samsung este imens la nivel mondial.

 


Scrie un comentariu

trimite