Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul Sănătății confirmă că parlamentarii PSD nu au cerut fonduri pentru Arad!

La conferința de presă PSD, ministrul Sănătății, Florian Bodog, întrebat dacă știa despre faptul că au fost promiși bani de la Minister pentru Arad, acesta a răspuns: „Cu siguranță eu nu am promis! Cu siguranță eu nu am stopat investițiile”.

Ministrul Sănătății confirmă că parlamentarii PSD nu au cerut fonduri pentru Arad!
Comentează 0

Interesant este faptul că într-o declarație făcută în septembrie 2016, senatorul PSD, Mihai Fifor, spunea că: „Vom face un spital nou la Arad în cel mai scurt timp posibil”.

În ianuarie la întâlnirea de la CJ dintre parlamentarii arădeni și administrația locală, senatorul Fifor s-a exprimat : „Cred că sănătatea merită o întâlnire separată, unde să fie doar ea subiect de discuţie. La sfârşitul lunii februarie, la Arad va veni şi ministrul Sănătăţii. Aşadar, avem toate premisele pentru a spera la fonduri”.

În prezent Bugetul de Stat a fost aprobat, se pare că social-democrații arădeni nu au depus amendamente pentru ca Aradul să primească fondurile necesare funcționării Spitalului Județean, iar ministrul Sănătății, venit în vizită la Arad nici măcar nu știa despre promisiunile senatorului Mihai Fifor de a aduce bani pentru sistemul sanitar arădean.

Prin urmare, ministrul Sănătății confirmă faptul că parlamentarii PSD de Arad nici măcar nu au cerut bani pentru spitalele arădene, de asemenea acesta confirmă și că investițiile în sistemul medical arădean sunt stopate.


Scrie un comentariu

trimite