Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul Fifor modifică și sărbătorile militarilor...după bunul plac!

Ziua Forțelor Terestre, celebrată în mod normal pe 23 aprilie peste tot în țară, la Arad a fost mutată de ministrul Fifor pe 21 aprilie...pentru că poate. În ritmul acesta o să ne trezim că Fifor va vrea să sărbătorească Ziua Națională pe 28 noiembrie că poate are altceva mai bun de făcut pe 1 decembrie.

Ministrul Fifor modifică și sărbătorile militarilor...după bunul plac!
Comentează 0

Mai mult decât atât sâmbătă, 21.04.2018, Filiala Arad a Retromobil Club România - asociația națională a deținătorilor și restauratorilor de vehicule istorice trebuia să organizeze evenimentul denumit ,,Retro Parada Primăverii - 2018 ”. Acest eveniment se desfăşoară simultan în aproape toate oraşele reședință de județ din țară, și este primul spectacol retromobilistic din acest an.

Expoziția așa cum era firesc trebuia să aibă loc pe platoul din Piața „Avram Iancu” din municipiu începând cu orele 11.00. Erau asteptați toți arădenii iubitori de vehicule retro , indiferent de vârstă. Dar din nefericire pentru iubitorii de vehicule retro piața cu pricina a găzduit o altă manifestație și anume „Ziua Forțelor Terestre”, eveniment ce se desfășura inițial, luni 23.04. 2018. Dar cum să-l contrazici pe mai marele ministru PSD Mihai Fifor, care e ditamai ministrul apărării.

Dacă domnia sa a vrut să vină la Arad sâmbătă, atunci așa e! Că doar nu îl împiedică pe el rablele care trebuiau admirate sâmbătă, față de ce are el. Că doar nu mai puțin de 2% din PIB-ul României e pe mâna lui, așa că, cuvântul lui e ordin. Încă o dată acest personaj malefic, sosit de pe meleaguri Gorjene, ajuns mare senator de Arad, pe urmă prim ministru(interimar), pe urmă ministrul apărării, slugoiul devotat al domnului Dragnea își face de cap în orașul nostru, asta după ce nea Todor deputatul PSD ne explica ferm, că dacă nu ești arădean nu ai cum să înțelegi Aradul.

Fifor, ministrul apărării îl înțelege perfect. Dragi iubitori de vehicule vechi stați la rând, poate alegeți o altă dată pentru evenimentul vostru că doar nu vă puneți cu Mihai Viorel Fifor, mai marele armatei române. 


Scrie un comentariu

trimite