Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul Dezvoltării s-a întâlnit la Consiliul Județean cu primarii arădeni (FOTO)

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, însoțit de directorul general Alexandru Soare, s-a întâlnit astăzi, la Consiliul Județean Arad, cu primarii arădenii și cu conducerea instituției. Discuțiile s-au axat pe stadiul proiectelor finanțate prin programele derulate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Ministrul Dezvoltării s-a întâlnit la Consiliul Județean cu primarii arădeni (FOTO)
Comentează 0

Președintele Iustin Cionca a declarat: „Am intermediat această întâlnire, fiindcă mi-am dorit un dialog util, care să vină în ajutorul tuturor. Județul Arad se dezvoltă uniform, are sute de proiecte finanțate prin Ministerul Dezvoltării, care vizează infrastructura rutieră, rețelele de apă, canalizare și gaz, școli, piste de biciclete etc. Chiar ieri, domnul ministru Veștea a semnat, la Consiliul Județean, un nou contract de finanțare pentru extinderea rețelei de apă și canalizare la Covăsînț. Îi mulțumesc domnului ministru Veștea pentru vizita sa la Arad”.

Ministru Adrian Veștea a prezentat situația investițiilor asigurate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în județul Arad și, împreună cu conducerea Consiliului Județean, a avut un dialog util cu primarii arădeni. La întâlnire au fost invitați toți primarii din județul Arad, fiindcă problemele discutate au fost de interes general.

Situația investițiilor finanțate de Ministerul Dezvoltării în județul Arad este următoarea: prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), în total 239 de obiective finanțate, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” 128 de obiective finanțate, dintre care 18 pentru rețele de gaze naturale, iar pe PNRR, este vorba de 126 de contracte de finanțare.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite