Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Luna Olimpică în sportul arădean. Crosul Olimpic a deschis "balul", au urmat sportivii de pe tatami

Academia Olimpică Română, filiala Arad, prin directorul său profesor doctor  Ioan Marconi și și secretarul filialei, lector universitar doctor Gabriel Marconi au promovat sporturi ce se regăsesc și în „paleta” olimpică. Este promovat spiritul olimpic și valorile sale prin diferite concursuri inedite, probe sportive ce vor avea loc și în cadrul Olimpiadei de la Rio de Janeiro, din Brazilia. Toate aceste evenimente sportive fac parte din programul Luna Olimpică.  
 

Luna Olimpică în sportul arădean. Crosul Olimpic a deschis
Comentează 0

Pe 10 iunie, pe stadionul Gloria, în prezența a numeroși elevi din școlile arădene, a avut loc concursul Crosul Olimpic. Câștigătorii au fost premiați cu medalii, diplome și tricouri inscripțioante cu însemnele Olimpiadei. Apoi judoka de la Sambo Club au fost oaspeții celor de la Sakura Ghioroc. Sub îndrumarea profesorilor Arpad Nagy și Iosif Szilyer, sportivii au făcut o demonstrație de judo. Şi în acest caz participanții au fost răsplătiți de către Gabriel Marconi cu medalii, diplome și tricouri.

Azi, din nou pe stadionul Gloria din Arad va avea loc concursul de decatlon, un concurs dedicat elevilor din școlile arădene. Evenimentul debutează la ora 12 și e deschis tuturor școlarilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide