Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lansare de carte, expoziție foto și muzică de calitate în Grădina de lectură a Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol”

Grădina de lectură a Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol” va găzdui, vineri, un eveniment de marcă. Printre participanți se va număra și Doru Dinu Glăvan, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR).

Lansare de carte, expoziție foto și muzică de calitate în Grădina de lectură a Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol”
Comentează 0

De la ora 16.30, Corneliu Vlad, membru al UZPR, își va lansa cartea „Cavalerii noilor apocalipse”, volum prezentat de Doru Dinu Glăvan.  Jumătate de oră mai târziu va avea loc un recital susținut de formația Lupus Dacus, care va interpreta melodii vechi la caval, fluier ciobănesc, cimpoi medieval, schalmei, darbuka, djembe, chimes și rainstick.

De la ora 17.15 va începe prezentarea expoziției „Made in China”, avându-i ca autori pe artiștii fotografi, membrii ai UZPR, Eugen Negrea, Nelu Scripciuc și Ovidiu Pop. Prezintă prof. univ. dr. Lizica Mihuț, președintele Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze.

De altfel, trebuie spus că evenimentul este organizat în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad și Forumul Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze din Arad, sub Înaltul Patronaj al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociației Artiștilor Fotografi din România.

În încheiere, între orele 18 și 19.15 va avea loc Festivalul Eufonia, în cadrul căruia vor veni în fața publicului Micro Cosmos Muzical, Valentin Răduțiu (violoncel), Rosanne Philippens (vioară), Beatrice Muthelet (violă) și Per Rundberg (pian).

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite