Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Sebiș, Șofronea, Birchiș, Ghioroc, Șiștarovăț, Semlac și Frumușeni incidența a trecut de 7 îmbolnăviri la mia de locuitori

Informare asupra hotărârilor CJSU Arad adoptate în ședința din 11.10.2021

La Sebiș, Șofronea, Birchiș, Ghioroc, Șiștarovăț, Semlac și Frumușeni incidența a trecut de 7 îmbolnăviri la mia de locuitori
Comentează 0

Hotărârea 183:

Termen restricții 14 zile: 12.10.2021-25.10.2021 pentru localitățile noi în categorie

Localități noi în categoriile:

  • Între 2 și 3: Pilu, Târnova, Socodor. Seleuș continuă cu alte 14 zile în această categorie. La Pleșcuța incidența a scăzut sub 2 la finalul celor 14 zile, astfel încât acolo se aplică pe mai departe prevederile aferente din HG 1090;
  • Între 3 și 4: Șeitin, Sintea Mare. Gurahonț coboară de la o incidență între 4 și 6, își păstrează termenul de 22.10, însă accesul în sălile de sport se poate face fără prezentarea certificatului verde.
  • Între 4 și 6: La finalul celor 14 zile, incidența de la Ignești a coborât în această categorie, însemând că pentru următoarele 14 zile acolo se vor aplica restricțiile aferente. Iratoșu continuă cu alte 14 zile în această categorie. Sântana, Ineu, Bocsig, Hășmaș, Dieci, Șicula au incidențe care au crescut din intervalul 3-4. Își păstrează termenele însă accesul în sălile de sport se va face în baza certificatului verde.

Termene: Șicula – 17.10, Sânatana, Ineu, Hășmaș – 20.10, Dieci – 22, Bocsig - 23

  • Peste 6: Șofronea, Birchiș, Șiștarovăț, Conop, Dorobanți, Pecica.

*În cazul localităților unde termenul de 14 zile s-a împlinit ieri, noul termen se socotește de astăzi.

Hotărârea 184

  • Peste 6: localități noi: Conop, Dorobanți, Pecica. La Ignești, incidența a scăzut la 5,84, astfel că nu se mai aplică restricțiile suplimentare în fiecare zi, ci doar în weekend, până când incidența va scădea sub 5,5.

– închiderea magazinelor (comerț și prestări servicii) la ora 22 și oprirea circulației persoanelor la ora 20 (excepție persoanele vaccinate și trecute prin boală). Se aplică doar în zilele de weekend până când incidența va scădea sub 5,5. Masca obligatorie și în exteriorul clădirilor.

   - Peste 7,5, localități noi: Șofronea, Sebiș, Birchiș, Ghioroc, Șiștarovăț, Semlac, Frumușeni.

Se aplică restricțiile de mai sus (aferente depășirii incidenței 6), în fiecare zi a săptămânii până când incidența va scădea sub 7. Masca obligatorie și în exteriorul clădirilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite