Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Keşeru sparge gheaţa, dar Bătrâna Doamnă se apropie de subsolul clasamentului: FCSB – UTA 2-1

FCSB îşi revine după ruşinea îndurată cu Silkeborg, dar din păcate o face în jocul disputat astăzi împotriva UTA-ei, pe care o depăşeşte în clasamentul Superligii. Aflat până acum într-o eclipsă de formă, Claudiu Keşeru, fostul atacant al Stelei şi al Naţionalei, reuşeşte să înscrie primul său gol în această ediţie a campionatului şi o face împotriva fostei sale echipe.

La final, FCSB urcă pe poziţia a VII-a, cu 17 puncte, în timp ce UTA cade de pe poziţa a IX-a pe poziţia a XII-a a clasamentului, fiind tot mai aproape de zona nisipurilor mişcătoare de la subsolul clasamentului.

Keşeru sparge gheaţa, dar Bătrâna Doamnă se apropie de subsolul clasamentului: FCSB – UTA 2-1
Comentează 0

După o primă repriză în care a jucat de la egal la egal cu FCSB, fiind pe alocuri peste echipa lui Becali, UTA intră la cabine condusă cu 1-0. Golul a fost marcat în minutul 16 de către Darius Olaru. Acesta primeşte o pasă bună de la Cordea şi decide să tragă din afara careului, reuşind să îl învingă pe Florin Iacob. În minutul 19, Paul Anton trage puternic din 16 metri, însă Tamm respinge în corner. Gazdele au o nouă ocazie în minutul 22. Edjouma îi trimite lui Compagno, iar masivul atacant italian trage tare, dar o dă în bară. Peste 8 minute, este rândul UTA-ei să fie periculoasă. Tânărul Rareş Pop primeşte de pe stânga, preia cu capul cu capul și trage tare cu șpițul. Târnovanu reuşeşte să respingă, însă o face cu dificultate. În minutul 35, Cordea pătrunde pe dreapta, intră în careu și șutează, Iacob este însă la post. Peste un minut vine şi replica UTA-ei. Vukcevic centrează, iar Postolachi reia, dar o face peste poarta lui Târnovanu. În minutul 41, Cordea are o nouă ocazie, dar balonul expediat de acesta trece peste poartă.

Keşeru înscrie în sfârşit!

Repriza secundă UTA cedează iniţiativa, nu mai pune presiune pe adversar, gazdele având ocazii peste ocazii. În minutul 51, Coman trage frumos de la distanță, dar mingea șterge exteriorul barei de la colţul lung şi scorul rămâne neschimbat. Minutul 68 vine cu o paradă extraordinară reuşită de Iacob. Olaru centrează, Oaidă loveşte bine cu capul, dar Iacob se întinde şi reuşeşte să respingă. Introdus pe parcursul reprizei secunde, Tavi Popescu, perla Stelei care a căzut pentru moment în dizgraţia patronului, intră bine în meci şi are o ocazie bună de a marca în minutele 81 şi 85, când trage de la distanţă. În minutul 87, Vukcevic întinde neglijent o mână în propriul careu, iar centralul Colțescu dictează penalty. Lovitura de la 11 metri este transformată un minut mai târziu de Andrea Compagno, care în minutul 90 este înlocuit cu David Miculescu, fostul decar al UTA-ei, ajuns rezervă de lux la echipa antrenată de Nicolae Dică. Introdus în minutul 78 în locul lui Cascini, Claudiu Keşeru dă primul gol în tricoul Bătrânei Doamne, reuşita sa fiind contabilizată în minutul 90+1. Iacob bate o lovitură liberă, balonul ajunge la orădean, care o împinge în poartă cu tibia.
Asta, după ce în minutul 82 a fost aproape de gol, dar a reluat slab cu capul o centrare primită de la Ubbink. Din păcate, reuşita lui Keşeru a venit prea târziu pentru ca UTA să mai poată egala.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Nicolae Dică, respectiv Ilie Poenaru.

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Tamm, Pantea – Cordea, Edjouma (Nikolov), Olaru – Omorani (Oaidă), Compagno (Miculescu), Coman (O. Popescu). Pe bancă: Vlad – Haruț, Boboc, Radaslavescu, Oaidă, Nikolov, Miculescu, O. Popescu, P. Stoica.

UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriș, Abeid (Dobrescu) – Anton, Cascini (Keşeru) – Stahl (Jobello), Rareş Pop (Negoescu), Otele (Ubbink) – Postolachi. Pe bancă: Balauru – Erico, Hoxhallari, Dobrescu, Batha, Negoescu, Ubbink, Jobello, Keşeru.

Partida a fost arbitrată de Sebastian Colțescu (la centru), ajutat de Daniel Mitruți şi Tunyogi Ferencz (la cele două tuşe), arbitru de rezervă fiind Iulian Dima, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Viorel Flueran şi Mircea Orbuleț. În ceea ce priveşte observatorii, aceştia au fost: Irina Mârț (FRF) şi Mircea Călin (LPF).

Foto: Facebook UTA Arad

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite