Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jandarmii arădeni acționează pentru desfășurarea în condiții de siguranță a examenului de Bacalaureat 2018

Jandarmii arădeni acționează pentru desfășurarea în condiții de  siguranță a examenului de Bacalaureat 2018
Comentează 0

    În perioada 12 februarie – 23 februarie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, va acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a examenului de Bacalaureat 2018.

       Pe timpul desfășurării primei sesiuni a examenului, jandarmii arădeni vor lua măsurile specifice, în cooperare cu structurile de poliție competente teritorial, pentru asigurarea măsurilor de ordine si siguranță publică în zona unitaților de învațământ unde se organizează centre în care se susțin probele acestui examen.

      La nivelul județului Arad, jandarmii vor asigura măsurile de ordine si siguranță publică la un număr de 15 unitați de învățământ, din municipiul Arad și localitățile: Lipova, Ineu, Chișineu-Criș și Sebiș, unde se vor desfășura competențele lingvistice și

digitale.

   De asemenea jandarmii, vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror încidente care ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.

          Le urăm mult succes celor care începând de ieri au intrat în febra examenelor și să nu uite că una din condițiile obligatorii de a intra în rândurile noastre, a celor care doresc, este diploma de bacalaureat.

 

        Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide