Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ISU Arad - bilanț semnificativ al ultimelor patru zile

ISU Arad - bilanț semnificativ al ultimelor patru zile
Comentează 2

 

În perioada 31.12.2019-03.01.2020 ISU Arad a participat la 78 de misiuni și intervenții după cum urmează: 3 incendii, 70 intervenții SMURD, 3 misiuni de asistentă persoane, 1 intervenție pentru salvări animale, 1 intervenție pentru descarcerare și 1 intervenție pentru asanare muniție.
Incendiile s-au produs la case de locuit, fără victime și au fost lichidate fără probleme deosebite; cauzele probabile de producere a acestora au fost coșuri de fum necurățate sau neizolate corespunzător față de materialele combustibile. In cadrul intervențiilor SMURD au fost asistate medical 55 de persoane adulte și 20 de copii. In noaptea de revelion ISU Arad a asigurat, prin Detașamentele Arad și Sebiș, măsurile PSI la Primăria Arad și la Primăria Sebiș, in cadrul jocurilor organizate de artificii. Tot în această perioadă a fost colectat și asanat un proiectil găsit in Orașul Chișineu Cris, s-a intervenit pentru scoaterea unui câine dintr-un canal in Municipiul Arad și de asemenea s-a intervenit pentru descarcerare la un accident produs între un tren și un autoturism in urmă căruia o persoana a decedat.
In cadrul misiunilor și intervențiilor au fost angrenați peste 100 de pompieri care au intervenit cu 38 mijloace de intervenție.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite