Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infracțiuni rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute

Polițiștii din Iratoșu au fost sesizați depsre un eveniment rutier pe D.J. 709/J, la ieșirea din localitate. La fața locului a fost identificat un bărbat de 62 de ani, din Iratoșu, care se afla în stare avansată de ebrietate. Acesta, în timp ce conducea un moped, ar fi intrat în coliziune cu parapetul de pe marginea drumului. Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice. Verificările ulterioare au relevat că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Infracțiuni rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute
Comentează 0

Polițiștii din Sântana au depistat, în seara zilei de 8 octombrie a.c., un bărbat de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,16 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, dar bărbatul a refuzat.

A refuzat recoltarea de probe biologice și un bărbat de 48 de ani, din Vladimirescu, depistat de polițiștii din localitate în seara zilei de 9 octombrie a.c., cu o îmbibație alcoolică de 0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o îmbibație alcoolică de 0,72 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, pe Bd. Decebal din municipiu, un tânăr de 19 ani, și în localitatea Olari, un tânăr de 26 de ani, din localitate, cu o valoare de 0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stbilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fără drept de a conduce, au fost depistați, la sfârșitul săptămânii trecute : în Lipova, un bărbat de 32 de ani, din localitate; în Nădlac, un tânăr de 24 de ani, din județul Ilfov, și în municipiu, un bărbat de 31 de ani, din județul Constanța.

Fără permis și cu autoturism neînmatriculat a fost depistat, pe D.J. 707, în localitatea Roșia Nouă, un bărnat de 30 de ani, din Săvârșin. Cu un moped neînmatriculat și fără permis a fost depistat, în localitatea Zărand, un tânăr de 25 de ani, din localitate.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat, în seara zilei de 8 octombrie a.c., un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, având expirată valabilitatea numărului de înmatriculare provizoriu.     

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite