Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Incredibil ce vinde un arădean! Aceasta ar fi barba unui om celebru

Un arădean care pretinde că este fost călugăr la Mănăstirea Prislop a scos la vânzare pe internet o barbă despre care susține că i-a aparținut părintelui Arsenie Boca.

FOTO | Incredibil ce vinde un arădean! Aceasta ar fi barba unui om celebru
Comentează 1

Arădeanul precizează că este din localitatea Hunedoara Timișană și susține că barba i-a fost dăruită de Arsenie Boca pe vremea când slujea la biserica acestuia.

”Fost călugar la Mănăstirea Prislop vând o parte din barba Parintelui ARSENIE BOCA care mi-a fost dăruită în timp ce slujeam la biserica lui”, se arată în anunțul postat pe internet în urmă cu două zile.

Prețul cerut pentru barbă este de 200 de lei.

ARQ a încercat să ia legătura cu vânzătorul, însă acesta nu a putut fi contactat telefonic.

Părintele Vasile Pop, de la Parohia Arad – Bujac, crede, însă, că este vorba de un anunț fals, pentru că un fost călugăr nu ar vinde așa ceva.

”Nu cred că acest anunț este unul real. Dacă ar fi real, nu este moral să vinzi așa ceva, este chiar revoltător. L-am cunoscut pe părintele Arsenie Boca și era un om de o adâncă smerenie, care nu avea nevoie de publicitate. El ar fi cel mai revoltat față de această publicitate care se face în jurul numelui său în ultimii ani”, a declarat părintele Vasile Pop.

Arsenie Boca a devenit un nume care se vinde foarte bine, iar pe internet sunt sute de anunțuri cu obiecte scoase la vânzare, de la icoane și picturi, la tricouri, batiste, goblenuri, farfuii, căni și magneți pentru frigider care au chipul fostului duhovnic.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite