Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu izbucnit la o casă din localitatea Mărăuș, în interiorul locuinței fiind o victimă carbonizată, o femeie în vârstă de aproximativ 72 de ani

Incendiu izbucnit la o casă din localitatea Mărăuș, în interiorul locuinței fiind o victimă carbonizată, o femeie în vârstă de aproximativ 72 de ani
Comentează 0

În această dimineață, în jurul orei 07:15, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Mărăuș.

Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De asemenea, la locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Craiva.

La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul unei camerei a casei cu degajări mari de fum. În urma recunoașterii efectuate de către pompieri, în interiorul locuinței a fost identificată o victimă carbonizată, existând posibilitatea ca aceasta sa fie proprietara casei, o femeie în vârstă de aproximativ 72 de ani.
De asemenea, echipajul medical SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 52 de ani, care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și a feței, fiind însă conștient și cooperant. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

În aceste momente incendiul este localizat, pompierii acționând pentru stingere și îndepărtarea efectelor negative, după cum a comunicat Biroul de Presă al ISU Arad.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite