Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Femeia sexy plătită de neveste ca să le seducă soţii. Ce spune despre bărbaţii care înşală

Rebecca Jane este un detectiv privat plin de farmec, ea conduce una dintre cele mai de succes agenții de detectivi privați din Marea Britanie. Femeia și-a deschis agenția după ce a fost la rândul ei înșelată. Din 2009 și până astăzi, ea a deconspirat sute de parteneri care au călcat strâmb.

Femeia sexy plătită de neveste ca să le seducă soţii. Ce spune despre bărbaţii care înşală
Comentează 0

În prezent, Rebecca are 42 de angajați, detectivi independenți care urmăresc bărbații care își înseală partenerele în toată lumea.

„E destul de simplu. Noi îi vedem și îi urmrim până la capăt. Poate fi dintr-o mașină, din clădiri abandonate, din spatele unor garduri vii. Am petrecut chiar și 13 ore în spatele unui copac”, a povestit ea.

Rebecca spune că în peste două treimi din cazurile de femeie înșelate acestea rămân cu soții chiar și după ce află că aceștia au aventuri.

”Aș spune că 60 sau 70% din cazuri nu se termină printr-un divorț. În alte cazuri, însă, informațiile pe care le adunăm îi pot ajuta să obțină o înțelegere favorabilă în instanță”, a mai adăgat ea.

Pe lângă munca pe care o face aceasta este și foarte urmărită pe rețelele de socializare și asta pentru toate fotografiile sexy pe care le postează.

Sursa expresspress.ro


Scrie un comentariu

trimite