Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ditamai microbuzul FORD făcut KO de către un biet Peugeot pe șoseaua Arad - Oradea

Ditamai microbuzul FORD făcut KO de către un biet Peugeot pe șoseaua Arad - Oradea
Comentează 7

În după-amiaza zilei de vineri, 4 martie (ziua cea mai plină de energie negativă din istoria recentă a României, dacă ar fi să ne amintim doar de cutremurul din 1977 !!!), în jurul orei fatidice 15,30, pe șoseaua Arad - Oradea, mai precis imediat după ieșirea din localitatea Andrei Șaguna, pe o bucată de drum dreaptă cât poți trage cu pușca, a avut loc un impact violent între un microbuz Ford și un autoturism Peugeot.

În urma vijelioasei confruntări, micuțul (dar decisul) automobil i-a aplicat un uppercut fulgerător sub bărbie melancolicului Ford, pe care l-a expediat instant în lumea viselor (culcat pe-o rână) taman în mijlocul drumului ...

... de unde a fost trezit abia peste un sfert de oră, când la locul faptei a ajuns în zbor planat Divizia Aeropurtată a Firmei Consuel Transport, Vulturul Pleșuv & Soimul Bărbos eliberând imediat ringul de box, pardon, carosabilul!

Desigur, în urma confruntării pugiliste nu a fost nimeni rănit, căci altfel nu ne-am fi permis să scriem articolul pe un asemenea ton!

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite