Vremea Romania, Arad 22°C

Stiri Arad

Dezvăluiri incendiare ale lui Sorin Grindeanu: Ce făcea premierul în tinereţe

Premierul Sorin Grindeanu a făcut o serie de dezvăluiri incendiare din trecutul său. Titularul de la Palatul Victoria a vorbit despre aventurile din vremea studenţiei. Premierul Sorin Grindeanu a povestit, la Universitatea "Valahia", despre perioada studenţiei sale la Matematică-Informatică, când puteai fuma "două, trei ţigări" până se "compila" un program informatic.

Dezvăluiri incendiare ale lui Sorin Grindeanu: Ce făcea premierul în tinereţe
Comentează 0

"În 1992 am intrat la facultate. Atunci era 286, era generaţia 286. Când trebuia să compilezi un program, treceau zece minute. Aveai voie să fumezi în universitate atunci. Te duceai şi fumai două, trei, ţigări, până se făcea compilarea la program", a spus premierul Grindeanu, care a vizitat laboratorul de informatică al universităţii.

Grindeanu a gustat şi din pâinea preparată în laboratoarele facultăţii de Alimentaţie publică. Sorin Grindeanu este licenţiat al Facultăţii de Matematică - Secţia Informatică a Universităţii de Vest din Timişoara şi a făcut, la aceeaşi universitate, studii aprofundate în specializarea Baze de Date. El a fost ministru al Comunicaţiilor în guvernul Victor Ponta.

Sursa stiripesurse.ro

Scrie un comentariu

trimite