Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Detalii de ultimă oră despre atentatul din Rusia. Cum a acționat suspectul

O sursă din rândul autorităţilor ruse susţine că este vorba de un singur atacator în explozia care a zguduit o garnitură de metrou din metropola Sankt Petersburg. Între timp, un al doilea suspect vizat de un mandat de căutare s-a predat şi a acceptat să colaboreze cu anchetatorii, dar nu există date care să susţină implicarea sa în atacul terorist dintre staţiile Piaţa Sennaia şi Tehnologiceski Institut, transmite Interfax.

Detalii de ultimă oră despre atentatul din Rusia. Cum a acționat suspectul
Comentează 0

Într-un nou bilanţ publicat luni seara, transmis de aceleaşi agenţii, preluate de AFP, serviciile antiteroriste ruse au anunţat 11 morţi şi 45 de răniţi spitalizaţi, în explozia de la metroul din Sankt-Petersburg.

O bombă a fost găsită luni după-amiază în staţia de metrou Ploşciad Vosstania din centrul oraşului rus Sankt-Petersburg, după deflagraţia produsă anterior într-o altă staţie, au precizat autorităţile ruse.

Mai înainte, o bombă artizanală a explodat la bordul unei garnituri de metrou în apropierea staţiei Sennaia Ploşciad. După ce iniţial s-a vorbit despre două explozii, autorităţile ruse au precizat ulterior că a fost de fapt o singură explozie şi aceasta s-a produs în tunelul dintre două staţii.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, s-a aflat la Sankt-Petersburg pentru o întâlnire cu omologul său din Belarus, Aleksandr Lukaşenko.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite