Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ce PSD-ul arădean aduce miniștri la Arad și nu vrea să-i vadă nimeni?

De când e la guvernare PSD-ul ne tot întrebăm de ce Căprar, Fifor și gașca aduc la Arad miniștri pe care îi ține ascunși. De ce acești miniștri sunt duși doar la sediul partidului sau în cel mai bun caz în instituția în care a fost înscăunată doamna prefect Horgea. Oare ce au de ascuns acești parlamentari, care de-a lungul timpului nu au făcut nimic pentru acest oraș? Cu siguranță chiar acest lucru!

De ce PSD-ul arădean aduce miniștri la Arad și nu vrea să-i vadă nimeni?
Comentează 0

Noi credem că un demnitar cum este de exemplu un ministru de orice fel ar fi el, ar trebui să aibă în mod normal o întâlnire cu autoritățile locale, mai precis cu reprezentanții Primăriei și cu cei al Consiliului Județean Arad. Cu atât mai mult cu cât cică chipurile se află într-o vizită de lucru.

S-a întâmplat la fel și ieri cu Ministrul Muncii, Marius Constantin Budăi care a poposit pentru câteva ore în Arad flancat de „minunații” parlamentari PSD de Arad, Fifor, Căprar, Todor și Tripa. Cei patru l-au cărat pe ministrul lor unde au avut ei chef. Putem afirma cu tărie că vizita acestui ministru Budăi a fost de orice fel, numai de lucru nu. Cu siguranță nulităților le-a fost frică, ca nu cumva acest ministru să dea ochii cu cineva și să-i povestească cumva despre incapacitatea și incompetența parlamentarilor PSD de Arad care din 2016 până în prezent nu au mișcat un deget pentru a duce ceva constructiv în Arad, din contră au votat împotriva mai multor proiecte viabile pentru orașul nostru.

Ca o recomandare pentru orice ministru din actualul guvern PSD (n.n. că au fost mai multe) să încerce să afle adevărul și să asculte care sunt problemele Aradului, cele adevărate nu minciunile și inepțiile rostite de cei patru parlamentari catalogați cu nota „0” de către arădeni.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite