Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cozacone prezent la prima ediție Fashion Week Timișoara

Cunoscătorii modei masculine știu un nume de brand care a adus conceptul de eleganță la un nou nivel, în România: Cozacone.

Cozacone prezent la prima ediție Fashion Week Timișoara
Comentează 0

Săptămâna trecută, Cozacone a participat la prima ediție Fashion Week Timișoara unde invitații au putut admira o selecție de ținute sofisticate, cu personalitate pentru cei care aleg eleganța contemporană.

Cozacone oferă clienților săi calitate, varietate și noutate, prin colecții ancorate în tendințele actuale din moda masculină.

Ultimii ani au adus multe branduri internaționale în oferta magazinelor, participări la prestigiosul târg Pitti Uomo în Florența și lansarea liniei pentru femei, Cozacone Woman.
 

***

Prima ediție Timișoara Fashion Week a avut loc săptămâna trecută. Fiind desemnată Capitală Europeană a Culturii pentru anul 2021, Timișoara a fost adusă la același nivel cu cele mai mari orașe ale Europei, din punct de vedere al modei, prin acest eveniment unic până acum în zona de vest a țării!

Evenimentul a avut loc în perioada 8-9 mai 2018 și a reunit majoritatea designerilor din România, persoane avizate din lumea modei, invitați din toată țara și personalități din toate categoriile media!

Publicul prezent s-a putut delecta cu cele mai noi tendințe ale acestui an în materie de stil și fashion, în cea mai exclusivistă sală de evenimente din Timișoara.

Galerie foto (17)


Scrie un comentariu

trimite