Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infracțiuni de weekend. Conduceau fără permis sau sub influența alcoolului

Polițiștii arădeni cercetează mai mulți conducători de vehicule pentru nerespectarea legislației rutiere.

Infracțiuni de weekend. Conduceau fără permis sau sub influența alcoolului
Comentează 0

Astfel, în Vladimirescu, un bărbat de 32 de ani, din localitate, a fost depistat pe o stradă din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o valoare  de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu o îmbibație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost depistat, în seara zilei de 12 martie a.c., un bărbat de 44 de ani, din Vânători, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 794, între Mișca și Vânători.

În dimineața zilei de 13 martie 2022, un bărbat de 43 de ani, din județul Brașov, a fost depistat de polițiștii orașului Lipova, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă pe DN7, în localitatea Conop, testarea cu aparatul alcooltest indicând o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu o îmbibație alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, au fost depistați, de polițiștii orașului Ineu, un bărbat de 55 de ani, și un tânăr de 23 de ani, amândoi din Ineu, în timp ce conduceau autoturisme prin localitate, în zilele de 13 și 12 martie 2022; și în municipiu, un arădean, de 51 de ani, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cocorilor, testarea cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fără permis de conducere, au fost depistați, în municipiu, un arădean de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Păstorului, și un arădean de 51 de ani, în timp ce conducea un moped pe strada Aprodul Purice.

Un arădean, de 25 de ani, a fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală Arad, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere, pe DJ 682, în Secusigiu.

Au mai fost depistați în trafic, în timp ce conduceau fără permis: în Fântânele, un timișorean de 54 de ani, și în Chișineu-Criș, un bărbat de 36 de ani, din Adea.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Scrie un comentariu

trimite