Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

COD ROŞU pe autostradă: un mort şi 11 răniţi la ieşire din ţară (FOTO şi VIDEO) / UPDATE: Unul dintre răniţi este în stare critică

S-a activat codul roşu de intervenie al judeţului Arad, în urma unui accident rutier petrecut în această dimineaţa în jurul orei 4 pe Autostrada Arad-Nădlac la ieşirea din România spre Ungaria. Coliziunea dintre un microbuz și un TIR s-a soldat cu un mort şi 11 răniţi, dintre care opt grav.

COD ROŞU pe autostradă: un mort şi 11 răniţi la ieşire din ţară (FOTO şi VIDEO)  / UPDATE: Unul dintre răniţi este în stare critică
Comentează 0

Update 3 Unul dintre răniţi este în stare critică

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, în urma accidentului au rezultat 16 răniţi, dintre care un copil. „Una dintre victime este în stare critică, celelalte sunt conştiente şi cooperante, în curs de investigaţii”, susţine Simina Roz, purtătorul de cuvânt al SCJU Arad.


Update 2 Circulaţia a fost reluată

Circulaţia a fost reluată înainte de ora 7, după ce poliţiştii au terminat măsurătorile.


Update 1 Autostrada spre Nădlac e BLOCATĂ

În accident a fost implicat un microbuz cu 17 persoane, dintre care 15 ucraineni, un basarabean şi un copil. Microbuzul avea numere de Cehia. Autostrada Arad-Nădlac e blocată.

Toate victimele au fost preluate de echipajele de intervenţie şi duse la Spitalul Judeţean Arad.
 

Cum s-a petrecut accidentul

Microbuzul se afla pe bada de viteză şi a agăţat cu colţul din faţă dreapta un TIR, după care s-a răsturnat, persoana de pe scaunul de lângă şofer decedând pe loc. Sensul de mers înspre Ungaria va mai fi blocat cel puţin o oră.

 

 


La faţa locului au ajuns pompierii din cadrul ISU Arad se intervine cu cinci autospeciale SMRD şi două ambulanţe. Opt victime au fost preluate de echipajele medicale şi sunt duse la Arad.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (41)


Scrie un comentariu

trimite