Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cinci persoane reținute de polițiști

Cinci persoane cercetate pentru săvârșirea de infracțiuni au fost reținute de polițiștii arădeni.

Cinci persoane reținute de polițiști
Comentează 0

Astfel, polițiștii orașului Sebiș au reținut un bărbat de 49 de ani, din localitate, care, în ziua de 29 septembrie a.c., intrând în locuința soției sale, a încălcat ordinul de protecție emis de polițiștii orașului Sebiș pe numele său, cu o zi înainte.

În Pecica, un bărbat de 32 de ani a fost reținut de polițiști, după ce ar fi fost implicat într-o altercație într-un local din oraș, în ziua de 29 septembrie, în urma căuia un bărbat a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Un bărbat de 28 de ani și o tânără de 17 ani au fost reținuți de polițiști pentru instigarea la lovire sau late violențe și lovire sau alte violențe, după ce ar fi agresat o tânără.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 1 Vlaicu, a fost reținut un bărbat de 33 de ani, din Arad, care în ziua de 28 septembrie a.c., ar fi sustras un telefon mobil dintr-o societate comercială din municipiu.

Toate persoanele reținute urmează a fi prezentate magistraților cu propunerea luării de măsuri preventive, în toate cazurile fiind continuată documentarea activității infracționale a celor în cauză.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite