Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CET-ul dă din nou drumul la căldură / UPDATE: Până când am putea să avem din nou caloriferele calde

Răcirea vremii se simte în buzunarele arădenilor conectați la CET. Asta, în condițiile CET-H a anunțat că dă din nou drumul la căldură.

CET-ul dă din nou drumul la căldură / UPDATE: Până când am putea să avem din nou caloriferele calde
Comentează 0

Update 1 Până când am putea să avem din nou caloriferele calde

Conform Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, „începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00-6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici, iar oprirea încălzirii se va face după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10º C, între orele 20,00-6,00.”

Pe de altă parte, trebuie spus că în conformitate cu prognoza meteo, vom avea parte de temperaturi nocturne sub 10 grade până duminică, 5 mai, astfel încât avem toate șansele ca până atunci să primim căldură de la CET.


„Având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare pentru zilele următoare precum şi Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, anunţăm consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Arad, reluarea furnizării energiei termice pentru încălzire începând de miercuri 17.04.2024 ora 18:00. De asemenea, în cazul în care există consumatori care au demarat deja lucrări la instalațiile interioare, pentru evitarea unor situații nedorite (inundații etc.) aceștia trebuie obligatoriu să-și închidă căldura din căminele de branșament ale imobilelor. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că facem toate eforturile necesare pentru confortul abonaților noștri”, transmit reprezentanții CET-H.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite