Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce își propune PNL  Arad la alegerile locale de anul acesta

Fiecare organizației județeană a Partidului Național Liberal trebuie ca până la sfârșitul săptămânii viitoare să-și asume în fața conducerii centrale obiectivele politice pentru alegerile locale.

Ce își propune PNL  Arad la alegerile locale de anul acesta
Comentează 2

Europarlamentarul Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, susține că organizația pe care o conduce își propune câștigarea alegerilor pentru Primăria Municipiului Arad și pentru Consiliul Județean. În ceea ce privește restul județului, obiectivele vor fi definitivate la sfârșitul săptămânii viitoare. „Ne dorim câștigarea alegerilor pentru Primăria Arad, ca o continuitate a investițiilor derulate. Putem spune că facem un schimb de generații. Generația mea, a celor de 50 de ani lasă locul generației de 35-40 de ani, condusă de domnul Bîlcea, ca președinte al Organizației Municipale. În celelalte 77 de localități, avem deja 72 de candidați, ne mai lipsesc astfel cinci candidați. Posibil ca la sfârșitul săptămânii să mai avem unul sau doi candidați. La sfârșitul săptămânii viitoare vom avea toată lista de candidați și vom definitiva procentul pe care ni-l dorim, ca să ajungem la următorul obiectiv, câștigarea funcției de președinte a Consiliului Județean Arad, pentru continuitate”, a declarat Gheorghe Falcă.

Președintele PNL Arad a vorbit și despre faptul că Nicușor Dan va fi candidatul liberalilor pentru Primăria Generală a Capitalei, acest lucru însemnând că în două săptămâni vor fi cunoscuți toți candidații pentru funcțiile importante, primar general, primari de reședințe de județ și președinți de consilii județene. „Apreciem faptul că Nicușor Dan a intrat într-un parteneriat cu Partidul Național Liberal. De fapt putem spune că ne întoarcem în 2016, când s-a mai încercat această activare. Cred că timpul a făcut ca oamenii să devină mai maturi, au înțeles ce înseamnă responsabilitate, după un mandat de patru ani gestionat de PSD în București”, a încheiat Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite