Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bijuteriile – accesorii elegante pentru ținute sofisticate

Bijuteriile sunt cunoscute și purtate încă din cele mai vechi timpuri, atât de femei, cât și de bărbați. Și atunci, dar și acum, bijuteriile sunt folosite pentru întregirea aspectului unei ținute, evidențierea personalității sau manifestarea unei stări de spirit senzaționale.

Bijuteriile – accesorii elegante pentru ținute sofisticate
Comentează 0

Bijuterii simple, cu pietre colorate, minimaliste sau extravagante, vintage sau contemporane, clasice, luxuriante, din materiale prețioase, toate își găsesc locul în ținute spectaculoase. Trebuie doar să fie alese în funcție de personalitatea și stilul fiecăreia, pentru ținute mai mult sau mai puțin sofisticate. 

Bijuteriile - fundamentale în orice ținute

Orice ținută de damă accesorizată cu bijuterii, dobândește un aspect final elegant, unic, stilat, electrizant. Cele mai comune și predominante bijuterii purtate, nelipsite din caseta de bijuterii a unei femei, sunt cerceii. Din aur sau argint, cu perle, cristale, pietre colorate, mici sau cu forme diverse, vor completa perfect ținuta. Alege bijuterii din metale prețioase pentru a evita infectarea lobului urechii, dar și pentru eleganța pe care versatilitatea acestor modele o oferă. 

Brățările rigide, tip lanț, din piele, mărgele, perle, personalizate, colorate, au rolul de a defini ținuta și exprima starea de spirit din momentul purtării. Sunt versatile și se potrivesc oricăror ținute. 

O ținută fără bijuterii nu va reuși să creeze un look complet. În funcție de ocazie și evenimente, puteți opta pentru bijuterii și accesorii în conformitate cu piesele vestimentare și stilul personal reprezentativ. 

Coliere - pentru un look sofisticat

Colierele sunt importante pentru o femeie. Acestea au rolul de a scoate în evidență întreaga ținută. Ține cont de tipul de decolteu atunci când alegi să porți coliere, pentru a reuși să creezi un look rafinat, elegant, lejer sau extravagant. 

În funcție de ținuta purtată, alege coliere care să pună în evidență zona gâtului și a decolteului. Anul acesta la mare căutare au fost colierele lungi, purtate în unul, două sau mai multe rânduri în jurul gâtului. Astfel de modele sunt atractive și sofisticate, perfecte pentru crearea unor ținute versatile alături de o rochie lungă pentru un aspect elegant sau o pereche de jeanși simpli, cămașă și palton, pentru un look smart casual. 

Inele – accesorii definitorii

Inelele sunt accesoriile preferate de femei menite a întregii aspectul unei ținute elegante sau casual. Unele modele sunt văzute ca simple accesorii, în timp ce altele capătă o semnificație mai profundă. Inelele de logodnă sunt printre cele mai iubite de femei, acestea fiind semnul unui legământ de natură amoroasă. 

Modele tradiționale, minimaliste, fine, elegante, colorate, cu pietre prețioase, de logodnă, alege modelele de inele care să-ți ofere creativitate ținutelor. 


Scrie un comentariu

trimite