Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autoturism căutat în Marea Britanie, depistat de poliţiştii de frontieră din Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota au descoperit un autoturism marca Ford Kuga, în valoare de 24.000 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie, în aceeaşi zi de la emiterea alertei.

Autoturism căutat în Marea Britanie, depistat de poliţiştii de frontieră din Nădlac II
Comentează 0

În data de 10.02.2019, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român R.R, în vârstă de 24 de ani, care transporta pe platformă  un autoturism marca Ford Kuka, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, cetăţeanul român a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză un contract de închiriere cu o firmă de închirieri auto din Marea Britanie.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în aceeaşi zi, 10.02.2019.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a împrumutat autoturismul  de la un prieten din Marea Britanie, care îl închiriase de la o firmă de specialitate şi că avea intenţia ca la întoarcere să-l înapoieze acestuia.

Mijlocul de transport,  în valoare de 24.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite