Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ANUNŢ de ultimă oră despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Informaţiile, venite din Elveţia

Informaţii de ultim moment despre starea Regelui Mihai. Regele se simte mai bine, a anuntat postul public de televiziune. Casa Regală nu mai vrea să facă niciun comentariu suplimentar despre fostul principe Nicolae.

ANUNŢ de ultimă oră despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Informaţiile, venite din Elveţia
Comentează 0

Și presa din Elveția scrie despre Regele Mihai. Potrivit ziariştilor, acesta se simte mai bine și a început să mănânce.

Pe de altă parte, au apărut informatii noi şi despre scadalul din ultimele zile. Fostul principe Nicolae a scăpat de acuzaţiile de lovire după incidentul de la reşedinţa Regelui Mihai.

Familia Regală a depus totuși o plângere pentru violare de domiciliu, după ce Nicolae a încercat să intre în reședința regelui de la Aubonne. Acesta s-a ales cu o plângere penală pentru violare de domiciliu şi a fost deja audiat. Membrii familiei Regelui Mihai ar putea fi şi ei audiaţi de poliţia elveţiană, în controversatul incident.

”Nicolae este puternic afectat de aceste eveniment și mai ales este afectat de comunicatul mamei lui”, a afirmat avocatul său, sâmbătă, într-o intervenţie la Realitatea TV.

Casa Regală a României trece prin momente extrem de dificile, zilele acestea. Reprezentanţii acesteia şi fostul principe Nicolae, exclus în 2015 din linia de succesiune, sunt în plin scandal, după ce nepotul Regelui Mihai a încercat să-l viziteze pe bunicul său, aflat pe patul de moarte, dar nu a fost lăsat.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite