Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amânarea întâlnirii foștilor participanți la Cupa UTA - fotbal școlar, ediția 1970

Amânarea întâlnirii foștilor participanți la Cupa UTA - fotbal școlar, ediția 1970
Comentează 0


Evenimentul care urma să aibă loc în data de 26 martie la sediul Academiei de fotbal ” Sorin Botiș ” din Bujac s-a amânat din cauza stării de urgență în care se află țara noastră, stare de urgență generată de epidemia de CoVid-19.

Comitetul de organizare alcătuit din mai mulți foști participanți la meciurile din 1970, printre care, Petre Botiș, Gheorghe lazăr, Dorel Avram, I. Ignat, Corneliu Ardeu ,  Mircea Pecican , Gheorghe Boldor, Ioan Topor, a hotărât ca întâlnirea tuturor celor care au jucat în echipele participante la Cupa UTA 1970- fotbal școlar să se amâne pentru data  de 4 iunie , când Naționala României va întâlni , în deplasare , Islanda , în cadrul semifinalei barajului Campionatului European.

În acest caz, toți cei care au participat în anul 1970 la competiția Cupa UTA- fotbal școlar sunt invitați la Baza sportivă ”Capitan's Dreams” Sorin Botiș din Bujac.
În fotografia alăturată, în mijlocul rîndului de jos, doi dintre foștii participanți în 1970 la Cupa UTA: Dorel Avram și Ioan Topor

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite