Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Alarmă falsă” la 112. Individul a fost amendat și va fi predat Poliției

Ieri seară, în jurul orei 23:10, prin 112 a fost sesizat un eveniment rutier. Un bărbat, care nu a furnizat datele personale, a sesizat că a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la cap, în timp ce se deplasa pe lângă o pădure din apropierea localității Păuliș.

„Alarmă falsă” la 112. Individul a fost amendat și va fi predat Poliției
Comentează 0

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care nu a găsit persoana în cauză. A fost solicitat un echipaj de poliție, pentru sprijin.

În urma căutărilor, nu a fost găsită nicio persoană care să se fi aflat în situația prezentată dispecerului 112.

A fost constituită echipa operativă la nivelul Poliției orașului Lipova, formată din polițiștii orașului, ai secțiilor rurale 7 Lipova și 8 Săvârşin, Poliția Municipiul Arad, Serviciul de Investigații Criminale, precum și jandarmi arădeni.

După aproximativ 3 ore de căutări prin pădure, într-o cabană a fost găsit un bărbat de 52 de ani, din județul Iași, care lucrează la o societate comercială din zonă. În urma verificărilor, a fost identificat în persoana apelantului.

Verificările prin sistemul eDAC au relevat că cel în cauză este în atenția polițiștilor din Iași, fiind căutat pentru proceduri judiciare.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, conform O.G. 34/2008, pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență 112. Totodată, a fost informat I.P.J. Iași, pentru luarea măsurilor de urmare.


Scrie un comentariu

trimite