Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Agentul 007” a zburat cu VW-ul peste sensul giratoriu de la intrarea-n Arad

”Agentul 007” a zburat cu VW-ul peste sensul giratoriu de la intrarea-n Arad
Comentează 11

În dimineața zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 9,00, conducătorul unui VW, un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, care venea din direcția Șagu, la intrarea în sensul giratoriu de la Gazprom Aradul Nou, exact ca în filmele cu James Bond, a apăsat pe un buton și a transformat automobilul din dotare într-un avion, cu care a zburat peste sensul giratoriu, aterizând în plină glorie pe arătură.

Din păcate, din cauza ceții și a carosabilului umed, trenul de aterizare nu s-a deschis la timp și ”Agentul 007” s-a pomenit cu roțile-n sus pe câmpul din dreapta șoselei.

Din fericire, James Bond de Arad nu a suferit decât niște leziuni superficiale, deplasându-se imediat cu un prieten la Spitalul Județean Arad, înainte de sosirea echipajului SMURD, a Ambulanței și a Poliției Rutiere. Ca jurnaliști curioși ce suntem, suntem obligați să ne punem elementara întrebare: oare de ce atâta grabă?                                                         (Desigur, la întrebarea noastră retorică va raspunde printr-un comunicat documentat Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Arad)!

Și tot din fericire, pentru mediu de astă dată, în secunda doi la locul accidentului și-a făcut apariția în zbor planat escadrila aeropurtată a lui Consuel Transport, vulturul pleșuv & puii rezolvând rapid ”stârvul” autoturismului.

 

Vasile de Zărand

 

 

 

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite