Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Acum a venit rândul nostru"

Comentează 0

UTA încearcă să-şi revină o dată cu meciul d emâine de la Satu Mare. Şi nu o va face cu Adrian Falub pe bancă, pentru simplul fapt că antrenorul proaspăt angajat a dat bir cu fugiţii. Conduerea UTA-ei s-a mişcat urgent şi a ales că meargă pe mâna a 3 arădeni, care să ofere un plus de orgoliu, amibiţie şi patriotism local: Cristian Todea, Cristian Păcurar și Sorin Botiș.

”Îmi voi folosi toate cunoștințele în folosul echipei. Acum a venit rândul nostru, am vrut să aduc lângă mine doi oameni în care am încredere, care mi-au fost colegi. Cred că putem face o echipă bună împreună și vom reuși să întoarcem macazul, să avem rezultate bune. Avem cu ce. Pentru noi cel mai important obiectiv e primul meci: vrem trei puncte la Satu Mare! După aceea, vedem ce se întâmplă, discutăm de alte aspecte de săptămâna viitoare. Va trebui multă muncă, sacrificii, să ne implicăm cu toții pentru a avea rezultate. Au venit în vară jucători peste nivelul ligii a doua și majoritatea ne vedeam promovați. Lucrurile au demonstrat că situația e altfel, dar avem un lot bun, cu care putem să ne batem cu orice echipă din liga a doua”, spune Cristi Todea 

”Îi mulțumesc lui Cristi Todea că a apelat la mine. Știu că erau și alți antrenori, dar a avut încredere în mine și sper să facem o treabă bună împreună, să resuscităm partea psihică. Dar nu îmi place să vorbesc de trecut, ci de ce urmează să facem. Valoarea jucătorilor individuală există, e clar că e nevoie de coeziune, de omogenitate, suntem obligați să muncim foarte mult la acest aspect și atunci se va forma și acea valoare de echipă”, a punctat și Cristi Păcurar.

”Eu nu am plecat de la UTA, sunt de când mă știu la UTA! La propunerea clubului și a lui Cristi Todea m-am alăturat echipei, de astăzi. Acum ne interesează primul meci, echipa vine după o perioadă în care rezultatele nu au fost cele așteptate. Am purtat o discuție cu băieții, le-am spus că importante sunt cele trei puncte puse în joc sâmbătă. Ne gândim la primele 90 de minute plus prelungiri, sperăm și trebuie să reușim”, a indicat Sorin Botiș. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite