Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu autoturism furat pe Calea Romanilor

Accident cu autoturism furat pe Calea Romanilor
Comentează 0

”În acesta seara (vineri, 9 martie), în jurul orelor 18,30, un bărbat de 42 de ani, din județul Iași a sustras un autoturism din fata unui local de pe raza municipiului, pe care l-a condus pe Calea Romanilor.

În dreptul unui local de pe strada antemenționată, datorită nepăstrării unei distanțe suficiente, bărbatul a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa in fata lui, condus de un tânăr de 24 de ani, din Arad, care, in urma impactului a pătruns pe trotuar, accidentând ușor un bărbat de 32 de ani, din Arad.

In urma verificărilor efectuate, colegii mei au stabilit că bărbatul în cauza nu deține permis de conducere.

În urma solicitării polițiștilor, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

In aceasta seara bărbatul în cauza va fi reținut de colegii mei, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere, sub influența alcoolului și furt calificat.

Continuam cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii acestui eveniment”, ne-a relatat Inspector principal adjunct Claudia Iuga, din partea Biroului de presă al IPJ Arad.

 

UPDATE

În urma clarificărilor de azi-noapte bărbatul a fost reținut de Poliția Arad.

Galerie foto (6)


Scrie un comentariu

trimite