Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

4 motive pentru care femeile se pot răsfăța cu parfumurile pentru bărbați

4 motive pentru care femeile se pot răsfăța cu parfumurile pentru bărbați
Comentează 0

Dragi bărbați care au venit să citească despre parfumuri, ne pare rău. Acest articol susține că femeile pot și ar trebui să poarte parfumuri bărbătești. Știm, este ca și cum am smulge noua mașinuță de jucărie strălucitoare din mâinile copilului de 5 ani și i-o dăm copilului din vecini. Dar credeți-ne și citiți mai departe pentru a cunoaște motivele autentice (bazate pe percepție) pentru care acest lucru ar trebui să se întâmple.

Tot ceea ce purtați, de la haine la bijuterii și parfumuri, este o expresie a ceea ce sunteți. Unii oameni sunt mai expresivi, iar alții sunt mai supuși în ceea ce arată lumii în acest fel, dar este încă adevărat.

Dacă sunteți o femeie căreia îi place să poarte parfum, dar numai dacă nu este prea floral sau feminin, poate că este timpul să vă extindeți alegerile. Anul acesta, de ce să nu încercați parfumurile puțin mai masculine?

Pare ciudat? Deloc. Multe, dacă nu chiar cele mai multe parfumuri sunt unisex. În principal, ambalajul, comercializarea și rezistența parfumului îl clasifică drept „masculin sau „feminin” și determină în ce parte a magazinului se vinde sticla.

1. Parfumurile sunt deja un amestec de arome diferite

Parfumurile sunt cocktail-uri artificiale de diferite arome naturale și sintetice, inspirate de mirosuri naturale. Parfumurile au note de vârf, de mijloc și de bază. Există sute de variante în aceste note, în funcție de parfumuri bărbătești sau pentru femei. Dar, de fapt, este mai important să vă concentrați ca amestecul să funcționeze asupra corpului dvs. pentru a vă induce mirosul dorit, mai degrabă decât pe eticheta de gen de pe ambalaj.

2. Nu este adevărat că parfumurile făcute pentru bărbați trebuie să atragă femeile?

Femeile sunt atrase de parfumul natural al bărbaților, iar bărbații sunt atrași de ceea ce văd. Faptul că femeile au un simț olfactiv mai bun, în comparație cu bărbații, este un fapt arhicunoscut. Prin urmare, aromele folosite în parfumurile bărbătești sunt puternice. De aceea, femeile sunt atrase de note pământești, moscate, lemnoase și condimentate, atunci când le poartă bărbații. Aceste note îmbunătățesc, de asemenea, starea de spirit, se simt bine și reduc stresul. Așadar, doamnelor, data viitoare când sunteți tentate să purtați parfum pentru bărbați, nu vă opriți dacă vă face să vă simțiți bine.

3. În realitate, nu există parfumuri pentru bărbați sau femei

Bine ați venit în secretul ascuns al industriei de marketing a parfumurilor. Parfumurile, atunci când sunt făcute, sunt doar parfumuri. Nu sunt nici pentru bărbați, nici pentru femei. Brandurile le etichetează astfel încât să fie o strategie de vânzare. E adevărat că parfumurile pentru femei pot avea note de vârf mai dulci (care încă se vor vaporiza rapid), dar aromele blânde și bogate sunt utilizate și în parfumurile pentru bărbați. Așadar, nu contează dacă vă place și folosiți parfumul bărbatului / iubitului dvs., atâta timp cât se amestecă cu parfumul dvs. natural al corpului.

4. Bărbaților le place!

Ca și cum ați avea nevoie de un alt motiv pentru a folosi parfumurile pentru bărbați! Data viitoare când prietenul / iubitul dvs. își cumpără un parfum scump doar pentru el, nu vă supărați. Îi place parfumul și îl folosește. Îi va plăcea și pe dvs. De asemenea, amintiți-vă că parfumul miroase diferit pe diferite persoane. Șansele sunt ca s-ar putea să mirosiți mai bine decât bărbatul / iubitul dvs. De asemenea, este o răzbunare perfectă!

Ce ne-au învățat până acum aceste mărci de parfumuri este că parfumurile pentru femei sunt realizate doar cu note mai ușoare, implicând faptul că femeile trebuie să fie blânde și drăguțe sau așa cum se așteaptă societatea să fim. Mirosurile florale și fructate apar doar sub etichetele parfumurilor pentru femei Pentru cât sunt de scumpe, aceste note mai ușoare nu persistă niciodată la fel de mult ca parfumurile pentru bărbați! Deci, dragi doamne, dacă vă simțiți mai încrezătoare purtând un parfum cu note de piele și vă simțiți mai atrăgătoare cu un parfum de mosc, ignorați eticheta, continuați și purtați-l.


Scrie un comentariu

trimite