Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Mondială a Salutului și Ziua Internațională Drepturilor Copilului la Liceul Tehnologic ” Francisc Neuman ”

Pentru a marca cele două evenimente ambasadorii juniori din cadrul proiectului ”Școală ambasador a Parlamentului European 2017” (EPAS), sub îndrumarea ambasadorilor seniori prof. dr. Adina Avacovici, ing. prof. Brișan Doina, prof. Hanga Ramona, prof. Roșu Cristina Georgiana și a prof. Hărțău Adina, prof. înv. Primar Sida Roman Ioan Horia, au reușit să promoveze valori europene, și nu numai, colegilor mai mici din învățământul primar.   

Ziua  Mondială a Salutului și Ziua Internațională Drepturilor Copilului la  Liceul Tehnologic ” Francisc Neuman ”
Comentează 0

Activitatea s-a desfășurat la clasa pregătitoare, clasa I și clasa a IV-a și a constat în jocuri, fișe de lucru/colorat, cântecele, realizarea unui panou care să reprezinte importanța salutului în lume și discuții legate de drepturile copilului. Accentul a căzut pe valorile: familie, educație, libertate, bucuria de a fi copil.

Cei mici au fost încântați de prezența colegilor mai mari și de ajutorul acestora, iar cei mari - ambasadorii juniori - au preluat pentru câteva minute îndatoririle unui profesor reușind să împartă informații, bucurii chiar și recompense (steluțe sub formă de stickere, baloane) tuturor participanților. Totul s-a încheiat cu o horă a prietenie în curtea școlii și cu câteva poze care să ne amintească de importanța acestor zile (Ziua mondială a salutului – 21.11.2017 și Ziua internațională a drepturilor copilului – 20.11.2017).  

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite